Imperium Galactica III: Genesis info
zdroj: tisková zpráva

Imperium Galactica III: Genesis info

16. 10. 2001 8:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Internet Gaming Zone dnes zveřejnila na svých stránkách rozhovor se zástupci maďarské vývojové skupiny Philos Entertaiment týkající se velmi očekávané Imperium Galactica III: Genesis.

IG3 volně navazuje na Imperium Galactica II: Alliences, vytvořenou firmou Digital Records. Cílem Philos Entertaiment je vytvořit dobře promyšlenou, logickou hru, která hráči poskytne ohromující sci-fi zážitek a donutí ho nad některými částmi se i zamyslet. Hra bude plně 3D, založena na nových technických standardech a samozřejmě i potřebách samotných hráčů. Abyste si IG3 pořádně užili, stačí mít alespoň 500MHz Pentium III s grafickou kartou GeForce 2/32MB, což jsou celkem přijatelné požadavky, když se podíváte na screenshoty:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Jak jsme již před nedávnem zmínili, hra je situována do nedaleké budoucnosti. Stáváte se pilotem vesmírné lodi, který se vrhá do boje s vetřelci okupujícími Zemi. Na jedné straně budete mít příležitost budovat kolonie, vytvořit si své impérium, přejímat technologie vetřelců, zabývat se vývojem zbraní atd. Rozhodnout se budete moci mezi třemi typy kolonií (vědecká laboratoř, průmyslová základna a doky), které si umístíte podle svého uvážení. Každá kolonie je závislá na množství lidiček. Přestože se na první pohled zdají mnohé postavičky zbytečné, nenechte se klamat. Mnoho z těchto NPC má speciální schopnosti a dovednosti, které Vám mohou být během hry ještě hodně užitečné. Důležitým prvkem bude i shromažďování zdrojů (energie, minerály). Za možný zdroj lze považovat právě i výše uvedené NPC, ti mohou totiž dost podstatně ovlivnit rychlost výzkumu a produkci.

Na druhé straně budete mít pod kontrolou svou vesmírnou loď, různé druhy zbraní, štíty atd. Během bitev si vše můžete v reálném čase libovolně vybírat a přizpůsobovat momentální situaci. IG3 bude svým příznivcům umožňovat i výběr z pěti typů lodí, které lze dále upravovat dle vlastních představ, takže každý vesmírný koráb je vlastně unikátní. Hra zahrnuje 100 planet a 20 galaxií obývaných šesti rasami. K dispozici budou samozřejmě jak single player, tak multiplayer. A pozor! Velmi brzy by mělo být vydáno i hratelné demo, ale finální verze IG3 bude vydána až v 1.čtvrtletí 2002.
zdroj: IGZ Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články