AXA přichází s novou tranší BALANCE Komodity

10. 1. 2011 – 16:52 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

AXA přichází s novou tranší BALANCE Komodity
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Finanční skupina AXA reaguje na velký zájem o jednorázově placené investiční životní pojištění BALANCE Komodity a začíná nabízet jeho druhou tranši.

Do první tranše investovali klienti od srpna do listopadu 2010 více než 450 milionů korun. Hlavními výhodami BALANCE Komodity je velmi zajímavý potenciální výnos a jistota 100% návratnosti vložených prostředků.

„Kvůli velkému zájmu klientů jsme museli první tranši dokonce dvakrát navyšovat z původně plánovaných 300 milionů korun až na konečných 451 milionů. Je zřejmé, že pro drobné investory je kombinace dobrého výnosu a jistoty návratnosti velice atraktivní. Proto nyní nabízíme další tranši o objemu 400 milionů korun,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA pro ČR a SR.

Výnos je i u nové tranše BALANCE Komodity navázán na na vývoj cen 10 komodit (ropa, zlato, stříbro, zemní plyn, nikl, zinek, měď, sojové body, kukuřice a cukr) a může dosáhnout až 104 % za osmiletou délku trvání pojištění. Minimální vklad je 100 tisíc korun a klienti neplatí žádné poplatky za zřízení a správu pojištění.

Pojistná ochrana v rámci produktu zahrnuje pojištění pro případ smrti a pojištění pro případ smrti úrazem. V případě smrti úrazem je přitom vyplacena aktuální hodnota investice navýšená o 50 %, maximálně až o 500 tisíc korun.

„Klienti mohou produkt BALANCE Komodity získat v období od 1. 1. 2011 do 31. 5. 2011 na pobočkách skupiny AXA, případně si domluvit schůzku na webových stránkách www.axa.cz,“ doplnil Marek Zeman.

Výhody produktu
• 100 % návratnost vkladu na konci pojištění
• Atraktivní zhodnocení – až do 104 % za 8 let
• Nulový vstupní a administrativní poplatek
• Peníze jsou k dispozici po celou dobu trvání smlouvy (možnost částečných odkupů až třikrát ročně)
• Pojistné plnění v případě smrti
 Výplata plnění k datu pojistné události nebo k datu sjednaného konce pojištění (podle volby klienta)
 Výše plnění - hodnota investice (hodnota podílových jednotek vedených na podílovém účtu) k dohodnutému datu
• Bezplatné pojištění pro případ smrti úrazem s plněním ve výši 50 % hodnoty investice k datu smrti pojištěného (maximálně 500 000 Kč).
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,200 25,320
USD 23,380 23,560
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články