Bankovní institut VŠ otevírá atraktivní obory s možností studia doma

26. 7. 2010 – 11:11 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Bankovní institut VŠ otevírá atraktivní obory s možností studia doma
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Bankovní institut vysoká škola (BIVŠ) připravila zájemcům o studium cestovního ruchu, médií a marketingu ve spolupráci s Vysokou školou cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství a německou akademií AMAK AG studium těchto oborů doma a následně bezplatně v zahraničí.

Po dvouletém studiu na BIVŠ se mohou uchazeči přihlásit do třetího ročníku bakalářského studia na německé vysoké škole Mittweida v oboru Business Management ve specializacích Cestovní ruch, hotelnictví a eventy a Média, branding a marketing.

Studenti absolvují první dva roky studia na BIVŠ, a.s v českém a anglickém (popřípadě v německém) jazyce. Po absolvování prvních dvou ročníků přestoupí na bezplatné studium do třetího ročníku v Hochschule Mittweida v Německu. Zde absolvují výuku dalších předmětů, praxi a vypracují závěrečnou bakalářskou práci v anglickém (německém) jazyce. Bakalářskou práci mohou studenti zpracovat na problematiku firmy, ve které jsou zaměstnáni. Praxi mohou studenti vykonávat u svého zaměstnavatele.

Výuka na BIVŠ probíhá ve studijních blocích a studium je vhodné i při zaměstnání. Od druhého semestru je do studijních plánů zařazena výuka cizího jazyka (angličtiny/němčiny). Pro studenty, kteří ocení větší jazykovou podporu, je v BIVŠ k dispozici kurz v rámci nabídky jazykového vzdělávání. Po úspěšném zvládnutí prvních dvou ročníků získávají studenti osvědčení o absolvování a mohou se hlásit do třetího ročníku, který je ukončen bakalářskou zkouškou.

Poslední rok bakalářského studia studenti studují bezplatně v Německu na vysoké škole v Mittweidě, která se nachází nedaleko měst Chemnitz a Drážďany. Podmínkou pro přijetí ke studiu je úspěšné vykonání maturitní zkoušky doložené ověřenou kopií maturitního vysvědčení a základní znalost anglického (německého) jazyka.

Při přijímacím řízení je znalost cizího jazyka prověřena jazykovým testem a zájemci o studium je sdělena úroveň znalostí a současně mu škola doporučí potřebný rozsah znalostí cizího jazyka, aby zvládl výuku v angličtině (němčině) ve třetím ročníku studia v zahraničí.

Harmonogram přijímacího řízení

31. srpna 2010 - podání přihlášky, 10. září 2010 obdrží student potvrzení o zařazení do studia.

Zápis do studia proběhne v první den výuky.

Více informací na http://www.bivs.cz
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články