Bankovním inovátorem 2009 je Česká spořitelna

25. 6. 2009 – 19:03 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Bankovním inovátorem 2009 je Česká spořitelna
Foto: NašePeníze.cz | zdroj: NašePeníze.cz

Osobní účet České spořitelny s Programem výhod získal titul Bankovní inovátor 2009 v soutěži Hospodářských novin a vydavatelství Economia. Banka byla oceněna také v hlavní kategorii Banka roku 2009, ve které se umístila na druhém místě. Zatímco o vítězích kategorie Banka roku 2009 rozhodovala rozsáhlá analýza společnosti Scott & Rose, o vítězi v kategorii Bankovní inovátor 2009 hlasovala veřejnost přímo na webových stránkách projektu.


“Ocenění nás velmi těší,  hlasování veřejnosti je vždy tím nejcennějším oceněním.  Cenu v kategorii inovátorství vnímám jako potvrzení toho, že jsme se vydali tou správnou cestou a že možnost svobodného nastavení produktů na trhu chyběla, Důležité je ale také druhé místo v hlavní kategorii, kde i konkrétní analytická čísla mluví pro naše produkty a služby a přidanou hodnotu, kterou přinášíme klientům. Za to vděčíme v první řadě tvrdé práci našich zaměstnanců, právě jim toto ocenění patří především,“ uvedl Gernot Mittendorfer, generální ředitel České spořitelny.

Titul Bankovní inovátor 2009 získala Česká spořitelna za Osobní účet České spořitelny a jeho Program výhod, který v současné době vlastní více než milion jejich klientů. Osobní účet České spořitelny umožňuje svobodně si vybrat jen ty produkty, které klienti doopravdy potřebují. K těmto produktům se například řadí výběry z bankomatů České spořitelny zdarma, platby v rámci České republiky zdarma, spořicí plán se zvýhodněným úročením či úrazové pojištění. Díky Programu výhod České spořitelny získají klienti, kteří na svém Osobním účtu České spořitelny realizují jednu příchozí a dvě další libovolné platby měsíčně a program si sjednají v pobočce, slevu z vedení Osobního účtu České spořitelny.

Výsledky prvního ročníku soutěže vyhlásily Hospodářské noviny společně s vydavatelstvím Economia 24. června 2009. Soutěž měla za cíl vyhodnotit nejlepší banku, pojišťovnu a bankovního inovátora. V kategorie o Nejlepší banku 2009 soutěžilo deset bankovních institucí. Jednotlivé instituce byly hodnoceny analytickou společností Scott & Ros, která analyzuje bankovní trh v České republice, v řadě údajů shromážděných za celý rok. Společnost se zaměřila na běžné účty pro čtyři různé segmenty trhu, úrokové sazby standardních bankovních produktů, šíři nabídky produktů a služeb a dostupnost a komunikaci s klienty. Pro veřejnost atraktivní se stala kategorie Bankovní inovátor 2009, do které jednotlivé banky nominovaly své produkty či služby, které samy považují za nejprogresivnější ve své nabídce.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články