Blíží se další slevy, elektronika zlevní až o polovinu

3. 1. 2010 – 9:20 | Věda a technika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Blíží se další slevy, elektronika zlevní až o polovinu
Foto: SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Na začátku ledna odstartují sezonní výprodeje další tuzemští obchodníci, například ceny spotřební elektroniky klesnou v některých specializovaných prodejnách až o polovinu. Zimní slevy letos první hypermarkety zahájily už na začátku prosince, aby v době hospodářské krize přiměly Čechy k útratám.


Velký novoroční výprodej v pondělí 4. ledna zahájí 195 elektroprodejen Euronics, které zlevní zboží až o 50 procent. Výprodej se bude týkat zejména LCD a plazmových televizorů. Například LCD televizor Samsung s úhlopříčkou 82 centimetrů bude ve výprodeji stát 8888 korun, zatímco před Vánoci se prodával téměř za 14 tisíc korun.

Čtěte také:

- Nejdráž je v Dánsku, nejlevněji v Bulharsku, v Česku vyjde draho oblečení i elektronika
- Nákup na splátky má svá úskalí i v podobě pojištění schopnosti splácet
- Ceny zboží na internetu klesají, na čem ušetříte nejvíce?


\"Cílem je, aby se z prodejen prodala většina zboží a to i za jakoukoliv cenu. Výprodeje budou silnější, než by si obchodníci přáli, ale bohužel jiná možnost neexistuje,\" vysvětluje výkonný ředitel Euronics David Beneš.

Slevovou akci v sobotu 2. ledna zahájí také 54 prodejen se zahradní technikou a bazény Mountfield. Lidé v nich budou moci získat slevy v rozmezí 12 až 100 procent.

Na začátku ledna pak odstartují další vlnu slev obchody Albert. \"Bude se jednat o slevy na oblečení, boty, zimní doplňky, hračky či drobné domácí a elektronické spotřebiče. Výše slev bude dosahovat až několik desítek procent,\" uvedl mluvčí supermarketů a hypermarketů Albert Lukáš Hora.

Povánoční slevy tento týden spustila síť elektroprodejen Electro World či konkurenční Nay. \"Zlevnili jsme zboží napříč všemi druhy kvalitního elektra. Zákazníci u nás tak mohou nakoupit, co potřebují, i za polovinu původní ceny,\" sdělil komerční ředitel obchodního řetězce Electro World Jan Gažovský.



Více na Profit.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,210 25,330
USD 23,580 23,760
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články