Brněnský okruh opět láká na největší sraz sportovních aut pro veřejnost

11. 5. 2009 – 12:49 | Auto-moto | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Brněnský okruh opět láká na největší sraz sportovních aut pro veřejnost
Foto: Jiří Louthan | zdroj: NašePeníze.cz

Brněnský závodní okruh přivítá tuto sobotu 16. května stovky super sportovních aut a tisíce jejich obdivovatelů. Majitelé sportovních vozů dostanou šanci si bezpečně vyzkoušet možnosti svých čtyřkolých krasavců a veřejnost zase užít si atmosféru v absolutní blízkosti vozů značek Ferarri, Porsche, Lamborghini a řady dalších. Vylosování návštěvníci se svezou ve voze svých snů.



Stejně jako v loňském roce, také letos se připravuje brněnský okruh na největší motoristickou akci roku. V sobotu se sem totiž sjede přes tři sta luxusních sportovních aut, aby si jejich majitelé vyzkoušeli jízdu na okruhu v doprovodu profesionálních instruktorů. Jen z ČR přislíbilo účast 250 majitelů sporťáků a dále se očekává hojná účast jezdců ze Slovenska, Německa a Rakouska.

Největšími lákadly akce, která je přístupná veřejnosti, jsou vozy Ferrari Enzo a F430 Scuderia, Maserati MC12, Porsche Carrera GT, Lamborgini Murcielago a Gallardo. Návštěvníci dostanou šanci dostat se do nejtěsnější blízkosti svých vysněných vozů a vidět je nejen zblízka zaparkované, ale především v akci na okruhu, kde mezi sebou jednotliví jezdci měří síly a testují limity vozů pod odborným dohledem.
Akce se koná 16.5. od 8:30 do 18:00 na Autodromu v Brně.

Vstupenky v ceně 200 Kč budou k zakoupení na hlavní bráně.

Další info na www.klubsportovnichaut.cz

Hluk motorů, vůně benzínu a přehršel variací jednotlivých modelů aut slibují tuto sobotu rozhodně kvalitní zážitek. A ten může být ještě zajímavější pro toho, kdo jako jeden z deseti vylosovaných dostane možnost usednout jako spolujezdec do některého ze super sportů a užít si několik okruhů pod plnou silou vozu.

Článek vyšel na Profit.cz

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články