Cash back na více místech a zdarma

17. 9. 2009 – 19:06 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Cash back na více místech a zdarma
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Společnost Cetelem již přes rok umožňuje všem držitelům Cetelem kreditních karet využívat službu Cash back, tedy výběr hotovosti na pokladnách obchodníků. Nyní tuto službu rozšiřuje na více prodejních míst a navíc ji oproti některým jiným finančním ústavům nabízí stále zcela bez poplatku.


„Držitelé kreditních karet vydávaných naší společností mohou využít při platbě zboží kreditní kartou na pokladně obchodníka i výběr hotovosti až do výše 1 500 korun v rámci jedné transakce,“ uvedla Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. V současné době se klienti mohou se službu Cash Back setkat na více obchodních místech, například ve čtyřech obchodních řetězcích Globus, Albert, InterSpar, Žabka a dalších několika stovkách míst po celé České republice.

„Zejména s ohledem na stále nulové poplatky nachází naši klienti v této službě čím dál větší oblibu, což dokazuje neustálý růst počtu realizovaných transakcí,“ dodala G. Pithartová. Přitom výše poplatků za Cash back se u různých finančních institucí pohybuje v rozpětí mezi 2 a 9 korunami. Klient tak se svoji kartou Cetelem ušetří na každé takové transakci. Podmínkou využití této službu je nákup zboží v minimální hodnotě 300 Kč.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články