Česká spořitelna letos otevřela už 10 nových poboček

8. 4. 2009 – 20:47 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Česká spořitelna letos otevřela už 10 nových poboček
Foto: NašePeníze.cz | zdroj: NašePeníze.cz

O deset nových poboček rozšířila letos svou obchodní síť Česká spořitelna. Začátkem ledna tak například zahájila provoz vůbec první pobočka v řetězci Globus, a to v obchodním centru (OC) Globus v Pardubicích, či v pořadí už 13. víkendová pobočka v obchodním centru Interspar v Teplicích. K lepší a kvalitnější obsluze klientů přispívá také modernizace stávajících poboček. Za první tři měsíce roku takto vylepšila Česká spořitelna další desítku obchodních míst. Některé pobočky byly přesunuty do jiných vhodnějších míst, kde jsou klientům lépe dostupné. Zároveň Česká spořitelna v březnu představila nová dotyková vyvolávací zařízení s dotykovou obrazovkou.


- Banky > Česká spořitelna

„Dobře fungující pobočková síť je důležitá pro mnoho našich klientů. Jen v loňském roce naše pobočky navštívilo 23 milionů klientů. Proto věnujeme rozšiřování a modernizaci našich obchodních míst prioritní pozornost. Některé pobočky podle potřeb klientů přemísťujeme do vhodnějších prostor, otevíráme nové pobočky a modernizujeme průběžně celou sít,“ uvedl Jiří Škorvaga, člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny. „Poslední roky se frekventovanými místy stávají obchodní a administrativní centra. Vnímáme tento trend a otevíráme nové či staronové pobočky právě v těchto místech. Opravdové plnohodnotné pobočky s kompletními službami, žádné kiosky na chodbě. Do konce roku plánujeme otevřít dalších zhruba 13 nových obchodních míst a další pobočky přesunout či zrekonstruovat,“ dodal Jiří Škorvaga.

Mezi nové pobočky patří vedle pardubické víkendové také pobočka v OC Centro Zlín Malenovice, Brumlovka v Praze 4, MAX centrum Brno-Bystrc, Křižíkova v Praze 8 Karlíně, Tábor Pražské sídliště nebo pobočka s rozšířenou otevírací dobou v OC Interspar Jablonec nad Nisou. Přemístěním vznikla nová obchodní místa České spořitelny v OC Interspar Teplice, administrativním centru Gemini v Praze na Pankráci a v novém obchodním centru Forum v Liberci. Celkovou modernizací prošly např. pobočky v Kamenici, Ivančicích, Ostravě Porubě, Vysokém Mýtě, Liberci, Plzni či Javorníku.

Obsluze klientů také pomáhají nově instalovaná zařízení v pobočkách v Praze na Václavském náměstí a v Rytířské ulici, kde Česká spořitelna během března testovala dotykové tiskárny lístků pro vyvolávací zařízení. Kromě lístku s pořadovým číslem klientům nabízejí tyto přístroje i dalšífunkcionality a informace: volbu přednostní obsluhy pro handicapované spoluobčany nebo rodiče s dětmi, odhadovanou dobu čekání na jednotlivé služby či jazykové mutace tlačítek. Česká spořitelna chce postupně tento nový typ tiskárny pořadových lístků rozšířit i do dalších poboček.

Obchodní síť banky tvoří v současné době 653 poboček, z nichž 13 má otevřeno i o víkendu a jedna, v Praze Na Příkopech, má večerní provoz do 21h (v pátek do 20h), dále 15 komerčních center pro obsluhu klientů z řad malých a středních firem ve všech regionech, 9 developerských center a 25 hypotečních center.


Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články