Česká spořitelna nabídne firmám zvýhodněné úvěry v hodnotě miliardy korun

22. 6. 2009 – 19:46 | Úvěry | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Česká spořitelna nabídne firmám zvýhodněné úvěry v hodnotě miliardy korun
Foto: NašePeníze.cz | zdroj: NašePeníze.cz

Česká spořitelna od 10. června 2009 nabízí klientům z řad malých a středních firem program TOP Podnik II - výhodný investiční úvěr s vestavěnou opcí, klientům garantuje maximální výši úrokové sazby po celou dobu splatnosti úvěru.


Program TOP Podnik II kombinuje výhody nižší pohyblivé úrokové sazby odvozené od sazeb PRIBOR s garantovanou maximální úrokovou sazbou a umožňuje tak klientům efektivní řízení úrokových nákladů ve střednědobém horizontu. Úvěr si lze vzít pouze v české měně a klienti si mohou vybrat ze splatností 5 nebo 7 let.

Malí a střední podnikatelé jsou klíčovou skupinou, které nabízíme zajímavé produkty a služby. Uvědomujeme si, že současná ekonomická situace není lehká, a proto jim přinášíme mimořádnou podporu pro další podnikání. Garance maximální úrokové sazby pozitivně odpoví na volání klientů z řad SMEs, “ uvedl Karel Mourek, ředitel úseku komerční centra. „Program navazuje na úspěšný program TOP Podnik, který jsme spustili v roce 2001 a který přinášel úrokovou bonifikaci klientům SMEs, “ vysvětlil inspiraci novinky Karel Mourek.


Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články