Česká spořitelna věnuje obětem záplav téměř půl mil. korun

9. 11. 2010 – 12:59 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Česká spořitelna věnuje obětem záplav téměř půl mil. korun
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Obětem letošních záplav daruje Česká spořitelna s pomocí klientů téměř půl milionu korun.

Banka totiž umožnila svým klientům dobrovolně se zapojit a prostřednictvím Bonus programu věnovat své věrnostní body na obnovu míst zpustošených velkou vodou. Sbírka proběhla ve dvou etapách v rozmezí od konce května do konce října 2010.

Česká spořitelna vždy přidá k vybrané sumě stejnou částku a peníze rovným dílem rozdělí mezi příslušné krajské úřady. V první sbírce po květnových povodních banka společně s klienty přispěla 111 600 Kč lidem z Moravskoslezského kraje, ve druhé pak po srpnových povodních darují 342 938 Kč lidem ze severních Čech. Celkově tak na obnovu povodňových škod poputuje 454 538 Kč.

Příspěvek z Bonus programu není jedinou aktivitou, díky níž Česká spořitelna pomáhá při zmírňování škod způsobených povodněmi. Banka po obou vlnách povodní představila balíček zvýhodnění u vybraných produktů a služeb pro klienty, kteří utrpěli škody vinou záplav.

Jde například o šestiměsíční odklad splátek u hypoték a úvěrů pro fyzické osoby či o předčasný výběr hotovosti z vkladních knížek a vkladových účtů bez poplatku. Speciální nabídku představily i dceřiné společnosti České spořitelny – sAutoleasing a Stavební spořitelna České spořitelny.
Bonus program je věrnostní program určený pro držitele osobních platebních karet České spořitelny. Program umožňuje držitelům karet získávat body za platby kartou. Získané body si pak může držitel karty vyměnit za některou z odměn anebo je věnovat na podporu charitativních projektů.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,610 23,790
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články