Cestovní pojištění Allianz pohodlně a s 50% slevou

18. 6. 2009 – 22:35 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Cestovní pojištění Allianz pohodlně a s 50% slevou
Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Cestovní pojištění Allianz mají nyní klienti do 26 let s 50% slevou. Tuto nabídku připravil výhradní online prodejce pojištění Allianz, společnost Allianz Direct. Vztahuje se na cestování po Evropě mimo České republiky a na několik mimoevropských zemí – Tunisko, Egypt, Izrael, Alžírsko a Maroko, a to až na devadesát dní.


Mladí Češi tráví svou dovolenou většinou v evropských letoviscích, v poslední době ale cestují stále více do oblíbených destinací, jako je Izrael, Egypt nebo Tunisko. Cestují také za prací, na nejrůznější letní brigády. Právě klientům do 26 let je určena nabídka společnosti Allianz Direct: při sjednání cestovního pojištění on-line získají 50% slevu.

- Dovolená: Kempům stále ubývají hosté! Češi přestávají mít zájem o stanování!
- Pojištění: Podcenění cestovního pojištění může stát miliony
- Kvalitní cestovní pojištění: milionová ochrana za 20 korun
- Tip na dovolenou: Agroturistika láká více lidí za přírodou

Novinkou letošního roku je rozšíření způsobů úhrady prvního pojistného. Vedle běžného bankovního převodu může klient využít on-line platebních nástrojů, jako jsou například platební karty. Od června se on-line nástroje pro platbu pojistného rozšířily o službu Moje platba od Komerční banky.

Hlavní výhodou všech on-line platebních nástrojů v aplikaci Allianz Direct je prakticky okamžitá informace o stavu pojistné smlouvy a zaslání dokladů o pojištění. V případě cestovního pojištění jde především o mezinárodní doklad o sjednaném pojištění, který klient pro provedení on-line platby získá během několika minut.

Každý klient má možnost zaregistrovat se na stránkách www.AllianzDirect.cz a vytvořit si své  osobní konto, čímž se mu velice zjednodušuje opětovné přihlašování na stránky a také přístup k dříve zadaným informacím. Může si kdykoliv prohlédnout již uzavřené pojistky nebo si připravit pojistku pro pozdější využití. Cena připravené pojistné smlouvy je garantována až devadesát dní ode dne uložení nabídky.

Allianz pojišťovna nabídla svým klientům on-line sjednání pojištění již v roce 2000. Od prosince 2006 jej zajišťuje její sesterská společnost Allianz Direct, která je výhradním obchodním zástupcem pro přímý prodej pojistných produktů Allianz pojišťovny. V současné době nabízí Allianz Direct možnost on-line sjednání povinného ručení, havarijního pojištění, cestovního pojištění, penzijního připojištění a od nového roku také pojištění nemovitosti, domácnosti a odpovědnosti. Klienti si mohou vybrat z několika balíčků služeb, které přesně vyhovují jejich potřebám.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články