Cestovní pojištění narychlo uzavřete přes bankomat

3. 6. 2010 – 12:39 | Životní pojištění | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Cestovní pojištění narychlo uzavřete přes bankomat
Hlavní výhodou novinky je kromě snadného a rychlého vyřízení zejména její dostupnost, Foto: SXC | zdroj: NašePeníze.cz

ČSOB Pojišťovna ve spolupráci s Poštovní spořitelnou nabízejí možnost uzavřít cestovní pojištění pomocí bankomatů.

Klienti si budou moci sjednat cestovní pojištění prostřednictvím vybraných bankomatů Poštovní spořitelny a jako doklad o uzavření pojištění bude sloužit stvrzenka, kterou bankomat vydá.

„Lidé často odkládají tyto věci na poslední chvíli. Možná i proto je cestovní pojištění produkt, který si klienti nejčastěji sjednávají prostřednictvím internetu. To ostatně potvrzuje i to, že podle dlouhodobých statistik si pojištění lidé nejčastěji sjednávají on-line ve čtvrtek a v pátek, tedy těsně před víkendovým odjezdem na dovolenou,“ říká Petr Kleiner, ředitel marketingu a přímého prodeje ČSOB Pojišťovny.

Hlavní výhodou novinky je kromě snadného a rychlého vyřízení zejména její dostupnost. „Zájemci o pojištění si mohou dokonce jednoduše na stránkách www.postovnisporitelna.cz zjistit, který bankomat uzavření pojistky nabízí. Služba je navíc určena i pro ty, kdo nejsou klienty Poštovní spořitelny. Pojištění si tak může sjednat každý, a to třeba i při samotné cestě na dovolenou,“ doplnil Tomáš Basista, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

Pojištění platí pro Evropu, Tunisko, Turecko, Kanárské ostrovy, Maroko, Izrael a Egypt. Jde tedy o nejčastější dovolenkové destinace. Produkt obsahuje kromě pojištění léčebných výloh i pojištění úrazu a odpovědnosti za škodu. „Pojištění bylo sestaveno s ohledem na specifické potřeby klienta, který se chystá na běžnou dovolenou,“ potvrzuje Petr Kleiner.

-Mediafax

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,370 23,550
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články