CETELEM ČR, a.s. získal ratingové ocenění ČEKIA Stability Award „A“

22. 9. 2010 – 16:46 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

CETELEM ČR, a.s. získal ratingové ocenění ČEKIA Stability Award „A“
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Společnost CETELEM ČR, a.s., člen skupiny BNP Paribas Personal Finance, získala ratingové ocenění od České kapitálové informační agentury ČEKIA, které ji řadí mezi nejstabilnější společnosti v České republice.

Cetelem je ceněn především za minimální míru rizika úpadku, nízké úvěrové riziko a vysokou pravděpodobnost plnění všech závazků z obchodního styku a návratnosti investic.

„Zisk ratingového ocenění ČEKIA Stability Award „A“ (slovně Výborný) je potvrzením, že nejen široká veřejnost, ale i odborníci nás řadí mezi seriózní a stabilní společnosti s vysokou kvalitou poskytovaných služeb a zodpovědným přístupem k úvěrování,“ uvedl Ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti. „Velmi si tohoto ocenění vážíme a naší dlouhodobou strategií i nadále zůstává poskytování vysoce kvalitních a komplexních finančních služeb, dostupných široké veřejnosti s cílem být klientovou první volbou při výběru vhodného partnera pro financování jeho potřeb,“ dodal V. Horák.

O BNP Paribas Personal Finance:
BNP Paribas Personal Finance, součást BNP Paribas, je specialistou v poskytování finančních služeb, zejména spotřebitelských a hypotečních úvěrů. S počtem 29 000 zaměstnanců ve více než 30 zemích na 4 kontinentech je BNP Paribas Personal Finance, vystupující pod obchodními značkami Cetelem, Findomestic a AlphaCredit, leaderem ve Francii a v Evropě. BNP Paribas Personal Finance je také referenčním partnerem obchodních firem, poskytovatelů služeb, bank i pojišťoven. Zároveň je předním hráčem v oblasti zodpovědného úvěrování.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články