Snowblind = Project: Snowblind, odložení
zdroj: tisková zpráva

Snowblind = Project: Snowblind, odložení

14. 9. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Project: Snowblind.

Tak právě takto se ode nynějška bude jmenovat připravovaná sci-fi first-person akční hra společností Crystal Dynamics a Eidos Interactive. Původně měl tento titul, jehož děj vás zavede do Hong Kongu ne příliš vzdálené budoucnosti - do roku 2065, vyjít letos na podzim pod názvy Deus Ex: Clan Wars a později Snowblind, ovšem podle nejnovějších informací se jej nedočkáme dříve, než v zimě. Na tom, že se na něj mohou těšit jak majitelé konzolí PS2 a Xbox, tak i PC, se naštěstí ale nic nezměnilo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Jde o příběh podporučíka Nathana Frosta, který se dobrovolně přihlásí k přeměně na super-vojáka, pro mezinárodní armádu zvanou "Liberty Coalition". Tato přeměna spočívá v sérii bolestivých zákroků, jejichž výsledkem jsou různé "lepší" schopnosti, díky kterým může jedinec jako Frost pak nastoupit do války proti destruktivnímu režimu. Po vojenském převratu zůstává Frost s hrstkou mužů kdesi v nehostinném prostředí, úplně odříznut od hlavního velení. Ví jediné - musí zabránit, aby armáda použila tanou zbraň, která může uvrhnout svět do temnoty.

Project: Snowblind slibuje spoustu ostrých bitek. Jejich průběh mohou výrazně ovlivnit bio-implantáty, které budete mít k dispozici, stejně jako speciální zbraně a vybavení, jaké jste v jiných hrách tohoto žánru prý ještě neviděli. Kromě single-playeru se tento titul bude moci pochlubit také multiplayerem s celou řadou klasických herních módů a podporou pro hlasovou komunikaci. Společnost Eidos mimochodem zahájila provoz nových oficiálních stránek hry, odkud si nyní můžete stáhnout také minutu a půl trvající druhý trailer (10 MB, WMV), kde mezi záblesky klasických propagačních hesel, zahlédnete i ukázky hraní.

Update 14:00 - Dodatečně společnost Eidos vydala ještě osm nových obrázků.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články