Papírové Doupě 15 s plnou hrou Arcanum
zdroj: tisková zpráva

Papírové Doupě 15 s plnou hrou Arcanum

13. 3. 2006 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Dnes u předplatitelů, zítra na stáncích.

news zdroj: tisková zpráva Patnácté číslo papírového časopisu Doupě sází na červenou obálku s motivem Hvězdných válek a především na RPG Arcanum (79%, 2001, od tvůrců Falloutu) coby plnou hru v češtině. Dále premiérově poodkryje třetí díl brněnského UFO: Afterlight (vč. obrázků), stejně jako slibuje nejnovější informace o dalších domácích projektech o Armed Assault a Alpha Prime. Téma čísla si bere na mušku nejhorší provinění vývojářů a piráty, zatímco hostem rubriky Naostro je Martin Malík z Future Games. Ve vyzdvihovaném počtu celkem 34 recenzí napříč platformami se nachází i skvosty typu Playboy: The Mansion Gold či Curious George, nicméně vás asi budou více zajímat zhodnocení print-review-verze Godfathera, TOCA Race Driver 3, L.A. Rush, SW: Empire at War, Battle for Middle-Earth 2, Crashday, Tycoon City nebo třeba Galactic Civilizations 2 - viz úryvek:

    Cesta k vesmírné nadvládě vždy začíná volbou startovních podmínek. Dread Lords excelují ve způsobu, kterak si připravit dějiště vaší budoucí kosmické etudy. Chcete rychle všechny zotročit pod tryskami vaší neporazitelné armády? Zvolte menší mapu a vyšší technologickou vyspělost. Nebo dáváte přednost volnějšímu tempu? Není problém, na největší ze šesti velikostí map vám bude chvíli trvat, než doletíte z jednoho konce na druhý, a pokud ještě nastavíte vysoký počet obyvatelných planet? Máte na týdny o zábavu postaráno. A stále se nabízí kampaň, která vše nastaví za vás a protáhne vás sérii misí s rozličnými úkoly.

    Dalším aspektem, který výrazně ovlivní strategii, je volba rasy. Tvůrci vám na výběr předkládají deset zástupců kosmických obyvatel, z nichž každý se hodí na odlišný styl hry. Někteří se zaměřují na obchod, jiní na válku, další na výzkum, tihle jsou hodní a mírumilovní, druzí zase zlí a agresivní… určitě si zvolíte podle chuti. Navíc máte možnost vytvořit vlastní rasu zcela od píky. Díky obsáhlé tabulce atributů se jednotlivé rasy diferencují ještě výrazněji. A to nemluvím o politickém zaměření, jež může rozdíl dále prohloubit. Se správnou volbou rasy, atributů a politického postoje lze získat například až 60% bonusy k jednotlivým vlastnostem. Věřte, že na hře se správná volba signifikantně odráží... [více v recenzi v Doupě 15]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články