Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude hotova
zdroj: tisková zpráva

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude hotova

17. 9. 2004 9:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Adventura pro dospělé - Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, navazující na slavná dobrodružství "playboye" Larryho Laffera, je hotova.

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude zdroj: tisková zpráva Oznámila to společnost Vivendi Universal. K vypuštění hry do obchodů by mělo dojít 5. října, přičemž se na ni mohou těšit majitelé PC, PS2 i Xboxů. Vývojem LSL: Magna Cum Laude se zabývalo studio High Voltage Software. Označení pro dospělé získal tento titul mimochodem pro svůj styl humoru, nějaké ty nahotinky, řekněme "volnější" mluvu, ale i za to, že se zde objevuje použití alkoholu.

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude je příběhem synovce původního Larryho Laffera - Larryho Lovage. Jak během hry zjistíte vy i sám Larry, je to stejný smolař jako jeho strýc. Alespoň tedy, pokud jde o děvčata. S těmi se budete seznamovat postupně v rámci 17 různých lokací Larryho univerzity, kde se má natáčet jistá reality show, jíž se náš hrdina chce zúčastnit. Hra prý obsahuje více než 90 000 slov dialogů a hráči sami budou mít možnost v reálném čase vytvářet nové konverzace. Pokecáte si s více než 15 dívkami, což ale nebudou jediné postavy, s nimiž přijdete do styku... Nějaké další informace můžete vyčíst z našeho archivu, kde je k dispozici rovněž jeden zajímavý rozhovor.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články