Jak to bude s češtinou pro Gothic III?
zdroj: tisková zpráva

Jak to bude s češtinou pro Gothic III?

11. 9. 2006 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Distributor SeVeN M plánuje dodatečnou lokalizaci a doveze i sběratelskou edici.

Vzhledem k nulovému marketingu distributora SeVeN M, který v ČR zastupuje JoWood či Atari, a velkému očekávání Gothic III mezi domácími hráči se manažer internetového obchodu TISCALI GameShop/(X)zone rozhodl za ně zaskočit a již delší dobu investigativně zjištuje, jak to vlastně bude s lokalizací tohoto fantasy RPG, aby vám usnadnil rozhodování o případné koupi (999 Kč). Minulý týden se ještě nevědělo, zda vznikne oficiální čeština pod hlavičkou SeVeN M nebo jestli ji bude náš online-shop sponzorovat (tak jako u druhého dílu), ale dnes už je podle aktuálního infomailu vše jasné:

    Datum vydani Gothic 3 v Evrope bylo stanoveno na 13. rijna, v tento den by podle slov domaciho distributora mela byt hra na 99% k dostani i v CR a cesti hraci se tak spolu s celou Evropou budou moci ponorit do uzasneho sveta Gothic bez zadneho dlouheho cekani, jako tomu bylo u druheho dilu. Nejcastejsim dotazem poslednich dni byla ale cesitna do Gothic 3, "Jestli bude do hry cestina..", "Jak si ji muzu zajistit?" apod. Na vsechny prinasime odpoved. Distributor SeveN M se rozhodl, ze se do prekladu hry pusti sam, resp. ve spolupraci s fanousky serie a zkusenymi prekladateli (mj. s vedoucim tymu co nyni dokoncuje Oblivion CZ), se kterymi nyni projednava podminky a podrobnosti. Po jejim dokonceni a schvaleni v JoWoodu ma pak v planu ji distribuovat ve forme patche zakaznikum, kteri si drive koupili anglickou verzi. Nasi zakaznici se ale nemusi o nic starat, az bude cestina hotova a SeveN M ji uvolni k distribuci, tak vsem majitelum u nas zakoupene hry Gothic 3 (at jiz v bezne verzi nebo sberatelske edici) ji posleme zdarma na CD az domu... [více]
Zvětšit zdroj: tisková zpráva V souvislosti s Gothic III také potěší, že u nás nakonec vyjde i sběratelská edice, o kterou je velký zájem. Během týdne, co ji má GameShop v nabídce, byla již rozebrána více jak polovina všech rezervovaných kusů pro náš obchod, přičemž další várka už nebude. Sběratelská edice stojí 1499 Kč a obsahuje látkovou mapu, knížku s artworky, amulet tvaru hlavy Spáče na kožené stuze a DVD o zrodu hry (interview s vývojáři, making of videa k jednotlivým částem hry jako například nahrávání zvuků a také pohled za kulisy tvorby).
zdroj: PR, vlastní

jd

Nejnovější články