Road to Fame, Settlers V, The Roots
zdroj: tisková zpráva

Road to Fame, Settlers V, The Roots

16. 10. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Náplň závodní arkády Road to Fame nejlépe vystihuje přímo její název.

Coby neznámý závodníček se zde totiž pokusíte probojovat, či lépe řečeno projezdit, až na samotnou špičku oboru. Jak to celé bude vypadat, předvádějí naše nové obrázky s různými modely vozů. Pokud byste chtěli spíš vidět hru za chodu, můžete si stáhnout třeba tuto zářijovou kolekci in-game videí z 3DGamers (55MB).

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Road to Fame galerie  ||  Settlers V galerie  ||  The Roots galerie

Na páté pokračování známé strategické série Settlers s podtitulem Heritage of Kings se jistě těší nejeden fanda žánru. Právě pro ně jsme také přidali do galerie trojici nových ukázek. Celkově se ve hře objeví 60 druhů budov a a jednotek, z nichž některé si můžete již nyní prohlídnout v této (budovy) a této (jednotky) nedávno aktualizované sekci na homepage hry, kde nechybí samozřejmě ani detailnější popisy. Pěkné wallpapery v několika rozlišeních jsou zase k dispozici zde.

Poslední pohled věnujeme third-person hře The Roots, která by měla zkombinovat žánr adventury, akce i RPG. Vše bude zasazené do fantasy světa Lorath, při jehož procházení se budete moci potkat až se 120ti NPC. Hra by měla v sobě obsahovat také dvě minihry: arkádové závody po nebi Balooncraft Race a logickou hříčku Trion. The Roots se na PC a Xboxu objeví koncem února 2005. Ve vývoji je rovněž hra The Roots: Gates of Chaos, určená speciálně pro Nokii N-Gage, jejíž děj by měl v podstatě předcházet událostem The Roots.
zdroj: 3DGamers, Cenega

kate

Nejnovější články