Chevron Nine o Stargate SG-1
zdroj: tisková zpráva

Chevron Nine o Stargate SG-1

30. 8. 2004 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškovský portál Chevron Nine uskutečnil rozhovor s Perception Games, vývojáři na našich stránkách již několikrát zmiňovaného nového herního projektu podle známého seriálu Stargate SG-1.

Už je to zhruba rok, co se na této hře pracuje a ještě zhruba rok to potrvá, než se jí majitelé PC, PS2 a Xboxů dočkají. Jak jsme se dozvěděli, vývojářský tým čítá 55 lidí plus ještě pár externistů. Na přelomu září a října by měly být spuštěny oficiální stránky titulu, ovšem zda se spolu s nimi můžeme těšit i na nějaké první ukázky, zatím není vůbec jistě. Prý totiž půjde pouze o teaser.

Co se týče samotné hry, mnoho toho tvůrci neodhalili. Většina informací je ještě tajná, přesto alespoň pár střípků. Především je tedy jasno v tom, že půjde o FPS, ovšem s některými klíčovými odlišnostmi. Tvůrci vlastní licenci na několik let, takže není vyloučeno, že některá z jejich pozdějších her stejného tématu nezabrousí i do jiných žánrů. Příběh, na kterém se více méně podílejí i sami tvůrci Stargate SG-1, má být zasazen právě před konec osmé série seriálu. Začal dokonce vznikat ještě dříve, než vůbec bylo jasné, jak seriál vlastně skončí. Všechny postavičky týmu SG-1 budou hratelné. Zda je namluví ti stejní herci, kteří jim propůjčili i svůj obličej, ještě není zdaleka jisté, ale snaha tvůrců se tímto směrem rozhodně ubírá. Hra jinak bude obsahovat také multiplayer.

zdroj: ChevronNine

korgull

Nejnovější články