Nové ukázky z PRISM: Threat Level Red
zdroj: tisková zpráva

Nové ukázky z PRISM: Threat Level Red

3. 1. 2006 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po delší době tu dnes máme také zmínku o first-person akční hře s názvem PRISM: Threat Level Red, která je v podstatě takovou komerční verzí jistého náborového projektu (PRISM: Black Shield) vyvinutého pro Národní Gardu Spojených států.

Vydavatelem titulu z dílny Rival Interactive se stala společnost Playlogic, na jejíchž stránkách se nově objevilo pár ukázek, které si nyní můžete prohlížet také v naší galerii. Termín vydání Threat Level Red zatím nebyl přesně stanoven, ale odhaduje se na třetí kvartál tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

PRISM: Threat Level Red v sobě kloubí prvky rychlé akce a špionáže. Zaměřena je na využití nových zbraní a technologií v boji proti terorismu. Děj se odehrává v blízké budoucnosti. Hráč zastane roli nového člena vysoce utajené jednotku PRISM, sestavené za účelem domobrany. Označení onoho týmu je zároveň akronymem nového počítačového systému využívaného vládou za účelem kontroly situace nad celou Amerikou. Jakmile se někde objeví jen náznak teroristických aktivit, hráč je povolán do akce.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články