WOFOR: War on Terror v obrazech
zdroj: tisková zpráva

WOFOR: War on Terror v obrazech

12. 10. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud čtete o hře WOFOR: War on Terror poprvé, měli byste vědět, že jde o nový projekt maďarského vývojářského studia Digital Reality, tvůrců Afrika Korps vs.Desert Rats.

wofor zdroj: tisková zpráva Původně byla tato taktická real-time strategie představena na letošní E3. Zhruba od té doby máme v galerii k dispozici nějaké ty screenshoty a v archivu navíc i trailer. Ovšem podrobněji jsme zde War on Terror zdá se ještě neprobírali. Dnes nám tuto hru připomněla tisková zpráva společnosti KOCH Media, které se podařilo uzavřít s francouzskými Monte Cristo Games smlouvu o spolupodílení se na vydání hry. Byly k ní přiloženy také dvě nové ukázky.

WOFOR: War on Terror vyjde na základě výše zmíněné smlouvy pod značkou Deep Silver v německy-, anglicky- i francouzsky-mluvících zemích Evropy. Termín byl stanoven na první čtvrtletí příštího roku. Hráči v této hře zastoupí roli velitele mezinárodní protiteroristické jednotky. Nepřítel je tedy jasný - teroristé. Ti jsou už skoro všude, takže se podíváte do všech koutů světa, resp. operovat budete určitě v Americe, Evropě i Asii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Celkem se pod vaše velení může dostat 60 typů jednotek různého zaměření a schopností. Nebudou to pouze pěšáci, ale také různá obrněná vozidla, helikoptéry, dělostřelectvo, letecká podpora a nějaké další specializované jednotky. Singleplayer vám nabídne tři kampaně s celkovým počtem 26 misí. Před každou misí budtee muset pečlivě zvážit složení vaší armády. Vaše jednotky mohou v průběhu hraní a na základě plnění zadaných úkolů sbírat zkušenosti a postupně se zdokonalovat. Výše uvedený výčet typů jednotek naznačuje i možnost povolání posil. Chybět nemá jinak ani multiplayer. Zahrnovat prý bude 20 map, šest různých herních módů a podporu až šesti hráčů. Navíc se můžete těšit také na editor map a misí.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články