Oznámení MMORPG Stargate Worlds
zdroj: tisková zpráva

Oznámení MMORPG Stargate Worlds

31. 1. 2006 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Patříte-li mezi fanoušky seriálu Hvězdná brána, asi nejste příliš spokojeni s vývojem událostí okolo herního projektu Stargate SG-1.

Možná vás ale potěší, co jsme se dnes dozvěděli z tiskové zprávy vydané společnostmi MGM Interactive a Cheyenne Mountain Entertainment. Ty se totiž dohodly na tom, že spolu připraví novou masivně multiplayerovou hru na motivy oblíbené sci-fi série - Stargate Worlds.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Stargate Worlds by hráčům měla poskytnout vše, co je na Hvězdné bráně tak úžasné - průzkum, dobrodružství i souboje, a to vše zasazené do světů odkazujících na historii lidské rasy, na úplně cizí planety a samozřejmě také do vesmíru. Cestovat se bude pochopitelně přes hvězdné brány. Hráči poputují za dobrodružstvím s týmem vojáků a vědců. Budou se moci pokoušet o navázání spojenectví, obchodní spolupráci, bádat nad starověkými záhadami a chránit Zemi před nepřátelskými útoky Goa'uldů či příslušníků rasy Ori.

V boji budete moci využít nejmodernější techniky, včetně různých sci-fi zbraní. Technologie, na níž je hra stavěna, vtahuje do akce také terén. Jak vyplynulo z textu výše, budete moci vytvářet s jinými hráči rovnou celá komanda. V případě, že ve hře nenajdete skutečné přátele, nic vám nebude bránit skamarádit se s boty. Vedoucí týmů budou vždy muset hlídat úkoly a akce svých kolegů, k čemuž jim poslouží inovativní interface. Každá postavička bude oplývat určitými schopnostmi podle vámi zvolené třídy. Mimochodem, když se vám nebude chtít hrát po boku těch "dobrých", klidně to můžete zkusit za ty "zlé". Více vám prozradí tyto stránky.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články