THQ oznamuje: The Punisher i pro PC
zdroj: tisková zpráva

THQ oznamuje: The Punisher i pro PC

12. 10. 2004 14:14 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Začalo to komiksovým antihrdinou spisovatelů Garth Ennis a Jimmy Palmiotti a společnosti Marvel.

Co? The Punisher. Letos na jaře měl premiéru film na motivy onoho komiksu a nyní vzniká pod taktovkou společnosti THQ také stejnojmenná hra. Až dosud však byly oznámeny pouze verze pro PS2 a Xbox, které by měly vyjít v lednu příštího roku. V noci na dnešek se však dostala do oběhu tisková zpráva, že se současně s konzolovými verzemi chystá také verze pro PC. I ta by měla vyjít v lednu 2005.

Obrázek zdroj: tisková zpráva The Punisher je vyvíjena týmem Volition Inc., který spadá pod společnost THQ. Pojednává o muži jménem Frank Castle AKA Punisher a jeho boji proti svým největším nepřátelům posledních 30 let. Ve filmu tuto postavu ztvárnil herec Thomas Jane, který propůjčí svůj hlas také hernímu hrdinovi. Ale pouze hlas. Model postavičky vytvoří Volition podle svého.

Frank Castle přišel o rodinu. Byla vyvražděna. Proto se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou a vyčistit ulice města od všech kriminálních živlů. používá k tomu jejich vlastní nelítostné metody. Nejde o jen tak obyčejnou střílečku, ve které byste bezhlavě stříleli vše, co se kde pohne. Než pošlete své nepřátele na věčnost (a způsobů, jak to učinit bude víc než stovka), můžete z nich díky netradičnímu výslechovému systému, který hra nabízí, dostat veškeré důležité informace.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články