Rig n Roll: Truck Tycoon aka Freight Tycoon Inc.
zdroj: tisková zpráva

Rig n Roll: Truck Tycoon aka Freight Tycoon Inc.

16. 10. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na stránkách společnosti Cenega Publishing se objevily nové ukázky z nadcházející budovatelsko-ekonomické simulace vývojářského týmu Nikita - Rig'n'Roll: Truck Tycoon.

Při té příležitosti jsme se také dozvěděli, že hra už tento název nenese, nýbrž že se nyní jmenuje Freight Tycoon Inc. Ale ani to není vše, protože další novinkou v souvislosti s tímto titulem je to, že nevyjde letos, jak se původně plánovalo, ale až v příštím roce. Z obrázků je patrné, že se již pracuje i na anglické verzi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Freight Tycoon Inc. otestuje vaše manažerské schopnosti. Vsadí vás do role vlastníka společnosti přepravní společnosti, načež se budete muset starat o vše, co s chodem takového podniku souvisí, tedy o ziskové kontrakty, kontakty se zákazníky, stejně jako o určování toho, který řidič žádané zboží doručí. Důležitou součástí úspěchu bude také rozvoj vaší kanceláře, zajištění jejích zaměstnanců, neustále provozuschopného vozového parku, atd. Přitom všem budete muset dávat pozor na své konkurenty, jimž půjde o to, vyšachovat vás z trhu. Hra je zasazena do 3D světa tvořeného rozmanitou krajinou a podléhajícího změnám ročních období. K dispozici budete mít 30 map, 3 úrovně rozvoje kanceláře a 100 modelů vozů.

korgull

Nejnovější články