Pirátská dobrodružství v Sid Meier Pirates!
zdroj: tisková zpráva

Pirátská dobrodružství v Sid Meier Pirates!

9. 10. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud nemáte při sobotním dopoledni co dělat, vydejte se s námi a se hrou Pirates! o nějakých 300 let zpátky do minulosti, do oblastí, které křižují lodě pirátů.

V Sid Meier's Pirates! můžete navštívit spousty různých míst. A nemusíte se omezovat pouze na moře či oceán. Se svým hrdinou navštívíte i spoustu osad a měst náležejících pod vládu čtyř různých zemí (Francie, Španělsko, Anglie a Holandsko), indiánské vesnice, misie Jezuitů a samozřejmě také tajná útočiště pirátů. Něco z toho můžete vidět v naší galerii, kam dnes přibyl pořádný balík nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Z výše uvedeného mj. plyne, že se během svých dobrodružstvích setkáte se spoustou různých lidí, z nichž s některými budete mluvit, s jinými bojovat, s dalšími obchodovat, anebo se zcela konkrétními třeba i tančit. Váš život bude celkově velmi pestrý. Budete mít vlastní loď i s posádkou, kterou si navíc sami vyberete. Budete bojovat nejen s mečem, ale také s veškerým svým šarmem, abyste získali srdce milované dámy. Zažijete nelítostné souboje na moři i souši a mnoho mnoho dalšího. Hra vám prostě nabídne velké množství různých zážitků. A to už zanedlouho.
zdroj: fansite

korgull

Nejnovější články