Heart of Empire: Rome - Řím dle vašeho gusta
zdroj: tisková zpráva

Heart of Empire: Rome - Řím dle vašeho gusta

8. 10. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

V únoru příštího roku se dočkáme nového titulu z rodiny budovatelských strategií Heart of Empire: Rome, z dílny studia Deep Red.

Naše galerie k této hře zaznamenala masivní přírůstek. Jak si můžete všimnout a značí to i sám název projektu, přenesete se do dob starověkého Říma, jehož architektonické pozůstatky i dnes v mnohých lidech vyvolávají až posvátnou úctu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Heart of Empire: Rome vám dá možnost vystavět ve stylu tycoonovek vlastní město římského typu. Budou to stovky rozmanitých budov, s vysoce detailními, ručně vyrobenými a otexturovanými 3D modely. Zastoupeno bude skutečně vše, co k tehdejšímu životu patřilo, od obyčejných obytných domů a veřejných toalet, přes neméně nezbytné a typické veřejné lázně či chrámy, až po velká divadla a baziliku. Než se to tvorby něčeho takové tvůrci pustili, strávili stovky hodin prostudováním všemožných materiálů a podkladů o římské architektuře, společnosti, kultuře, prostě všem, co s daným temátem souvisí. Více než dva roky jim také trvalo, než vyvinuli vlastní engine, který se jmenuje Actuality Engine, a na němž to všechno stojí.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články