Adventura Keepsake hotova
zdroj: tisková zpráva

Adventura Keepsake hotova

8. 2. 2006 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost Lighthouse Interactive dnes přišla s tiskovou zprávou oznamující dokončení epické fantasy adventury s názvem Keepsake, vyvinuté montrealským týmem z Wicked Studios.

Keepsake zdroj: tisková zpráva Tato hra se již prodává v německy mluvících zemích. A prý úspěšně. Dnes oznámená fáze "gold" se vztahuje na anglickou, holandskou a italskou verzi, které by se tak měly dostat do oběhu mezi 24. a 28. únorem. To se týká i nás, neboť v ČR se bude Keepsake prodávat v původní anglické verzi. Předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu. V přípravě jsou jinak prý i další lokalizace, včetně ruské, polské a španělské.

Keepsake je příběhem plným tajemství a záhad. Pojednává o dívce jménem Lydia, která po příjezdu na prominentní akademii zjistí, že zde není něco v pořádku. Škola je úplně vylidněná. Dokonce ani Celesta, Lydiina nejlepší kamarádka tu není. Jediné, co tu zůstalo a co upoutalo dívčinu pozornost, byl jistý předmět, který kdysi věnovala své přítelkyni. Ona sama by jej z ruky nedala, takže je jisté, že se muselo stát něco strašného. Co? To musíte zjistit sami. Mimcohodem, pokud byste chtěli do Keepsake alespoň nahlédnout, stáhněte si nový trailer. Případně navštivte naši sekci dem, kde je od prosince loňského roku k dispozici i hratelná ukázka tohoto titulu.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články