Star Trek: Legacy oficiálně, první 2 screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Star Trek: Legacy oficiálně, první 2 screenshoty

25. 1. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Bethesda Softworks konečně oficiálně oznámila to, o čem jsme vás informovali už před nedávnem, a s čím se již svěřila magazínu GameInformer, tedy že chystá pro konzole a PC na základě licence od CBS Consumer Products novou hru ku příležitosti 40.

Star Trek Legacy zdroj: tisková zpráva výročí slavné sci-fi série Star Trek. Ono jde vlastně o hry dvě. První, o níž jsme psali již dříve, protože je vyvíjena pro Xbox 360 a PC, se jmenuje Star Trek: Legacy. Druhá nese název Star Trek: Tactical Assault a dočkají se jí pouze majitelé Nintenda DS nebo Sony PSP (více informací zde). Vraťme se tedy zpět k Star Trek: Legacy, která nás zajímá především. Spolu s tiskovou zprávou Bethesda vypustila i první dva screenshoty, které tímto rozšířili naši galerii, kde byly dosud k vidění pouze naskenované obrázky. Vydání hry je naplánováno na září 2006.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Vývojem Star Trek: Legacy se zabývá studio Mad Doc Software, tvůrci Star Trek Armada II. Děj hry vás postaví do role admirála taktické formace válečných lodí, které budete ovládat v malých i velkých real-timových bitvách na dynamických 3D vesmírných bojištích a otestujete tak na nich své taktické a strategické schopnosti. Lodě to budou autentické, obdařené úplným modelem poškození. Těšit se můžete na graficky propracované vesmírné prostředí se vším, co k tomu patří - mlhoviny, červí díry, planety, hvězdy, atd. Příběh hry pokrývá celý Star Trek Universe, zahrnujíc éry The Original Stories, Next Generation, Deep Space Nine, Voyager a Enterprise. Vedle singleplyeru zde bute také plná podpora multiplayeru (včetně statistik). Podrobnosti o náplni hry najdete v našem dřívějším článku.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články