Na dovolenou s The Sims: Vacation
zdroj: tisková zpráva

Na dovolenou s The Sims: Vacation

15. 2. 2002 2:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

A máme tu první opravdové obrázky z nadcházejícího addonu k oblíbené simulaci běžného života civilizovaných jedinců, The Sims: Vacation.

Jak už jste se v několika předcházejících článcích dozvěděli, začne se tato hra prodávat už v dubnu 2002 a vůbec nepochybuji o tom, že skalní příznivci i občasní hráči této jedinečné hry, která trhá světové žebříčky co do počtu prodaných kusů, se již nemohou dočkat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Podobně jako jste si v Hot Date mohli zaskočit do Downtownu za zábavou a povyražením, Vacation Vám nabídne přímo prázdninové nebo dovolenkové vyžití nejen pro dospělé. Ale pokud jste se těšili, že se se svými Simáky prostě sbalíte, zvednete telefon, zavoláte taxi a doma už Vás nikdo neuvidí, asi Vás zklamu. Tvůrci (Maxis) totiž do hry zakomponovali pár takových vychytávek, jež Vám ty radovánky maličko zkomplikují. Například, budete-li na dovolené, všechny Vaše dosavadní vztahy budou postupně ochabovat, ale chcete-li si jakž takž udržet své přátele, nesmíte jim zapomenout z prázdnin zavolat nebo poslat pohled, který je v obchodě běžně k mání.

Také Vaše peněženky budou během pobytu na Vacation Island trpět, a tak pokud zrovna necheatujete, moc dlouho na dovče nepobudete. Pravda, ti statečnější a hravější z Vás si budou moci svůj rozpočet poněkud vylepšit (anebo naopak) různými hrami např. na automatech. Leckomu také pomůže poklad nalezený detektorem kovů zapůjčeným v půjčovně. Samozřejmě, že vždycky budete mít na výběr z několika cenových kategorií jak ubytování, tak občerstvení, ale jak už je ve hře zvykem, levnější znamená méně komfortní a to se rovná nespokojenému Simákovi.

Velice užitečnou záležitostí bude také inventář, který se poprvé objevil v již zmíněném Hot Date. Tentokrát se Vám navíc hodí ke sbírání suvenýrů (krystaly, dřevěné figurky anebo pirátský poklad), jež můžete získat opět různými způsoby jako třeba výhra v karnevalu. Suvenýry si po návratu domů můžete náležitě vystavit na dobře viditelné místo v domácnosti a chlubit se příchozím návštěvám. The Sims: Vacation bude obsahovat množství nových objektů (nábytek, nové dekory, nástroje zjednodušující stavbu domu, zábavní příslušenství apod.).
zdroj: GameSpot Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články