Oznámení závodů Evolution GT
zdroj: tisková zpráva

Oznámení závodů Evolution GT

14. 11. 2005 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máte-li slabost pro italské vývojářské studio Milestone, zkušené tvůrce Screameru, Superbike nebo Racing Evoluzione, přinášíme vám jednu hodně potěšující zprávu.

Chystají totiž pro PC a PS2 zbrusu novou závodní hru Evolution GT, která pojede přesně ve stopách letošního titulu SCAR: Squadra Corse Alfa Romeo. To znamená, že i tentokrát sehrají velmi důležitou roli RPG prvky (vliv psychiky řidiče, jeho zkušeností a mentální síly na jízdu), které mají být oproti předchůdci ještě zdokonaleny. Budete tedy mít šanci ochutnat slasti i strasti skutečného automobilového závodníka se vším všudy, včetně evoluce jeho osobnosti při strmém postupu v kariéře. Zvolením vhodné taktiky / stylu řízení vozu a vítězstvím v soutěži vzroste vaše schopnost porazit lepší soupeře a odemknout další třídy aut jako sporťáky, kupé nebo dokonce ty z kategorie vysněných (Bugatti EB110 & Pagani Zonda).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

I když to na ranných čtyřech screenshotech z PlayStation 2 verze není znát, tratě Evolution GT vás zavedou na spoustu různorodých míst po celé Evropě - od skotského pohoří přes azurové mořské pobřeží a uličky Londýna či Barcelony až na známé okruhy Laguna Seca nebo Hockenheim. O realistický prožitek se mají postarat nejen "extrémně přesný fyzikální model a nejvyspělejší umělá inteligence", ale i výše zmiňované vizuální či sluchové vjemy za jízdy - asi tedy něco na způsob zhoršené viditelnosti a zrychleného tlukotu srdce, což se osvědčilo právě ve SCAR. K vydání hry Evolution GT dojde koncem března 2006 pod taktovkou distributora Black Bean Games.
zdroj: PR

Nejnovější články