Pouliční závody Juiced pod křídly THQ?
zdroj: tisková zpráva

Pouliční závody Juiced pod křídly THQ?

7. 10. 2004 22:22 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Čekatele na slibné a už skoro dokončené pouliční závody Juiced před časem jistě znepokojila zpráva o finančních potížích a bankrotu vydavatelské společnosti Acclaim.

Juiced zdroj: tisková zpráva Jak se říká, naděje umírá poslední a tak je to zjevně také v případě zmíněné arkády. Tiskem totiž proběhla zpráva, že se společnosti Acclaim dostalo prozatímního povolení na odprodání práv této hry kalifornské společnosti THQ, a to za 10,5 milionů dolarů.

THQ tak nakonec zaplatila o 500 tisíc dolarů více, než původně nabízela a přebila tak nabídku Take-Two Interactive. Zavázala se také, že vývoj hry dokončí a eliminuje nějaké její technické nedostatky. Juiced se tedy nedočkáme na Vánoce, ale pravděpodobně o něco později. Mohlo by se zdát, že je tím vše vyřešené a relativně v suchu. Jenže ještě není. K úplnému dokončení výše uvedeného obchodu mělo dojít už minulý týden. Jistá společnost Fund4Games, která dřív projekt financovala a nárokuje si 4,5 milionů dolarů, jež jí Acclaim údajně nezaplatila, totiž vznesla námitku, že jí to nestačí, že chce víc. Až se tedy vyřeší její požadavky, pak už snad bude smlouva podepsána a hráči si budou moci oddychnout. Mimochodem, zájem o práva na tento titul projevila také společnost Electronic Arts. Její nabídka však byla soudem odmítnuta, protože prý přišla pozdě.

Update 8.10. 20:40 - Společnost THQ oficiálně oznámila nabytí vydavatelských práv na hru Juiced a také to, že k jejímu vydání dojde až v létě 2005, a to ve všech verzích (PS2, Xbox a PC).

korgull

Nejnovější články