Nová vesmírná strategie Sins of a Solar Empire
zdroj: tisková zpráva

Nová vesmírná strategie Sins of a Solar Empire

7. 10. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislé vývojářské studio Ironclad Games dnes vydalo tiskovou zprávu oznamující vývoj jejich vlajkového projektu s názvem Sins of a Solar Empire.

Ten má být prvním dílem celé velké sci-fi ságy vyprávějící příběh tří různých frakcí. V naší galerii jsou nyní k vidění první screenshoty. O termínu vydání nepadlo zatím ani slovo, jelikož v tuto chvíli tvůrci ještě hledají vydavatele.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Sins of a Solar Empire vám dá do rukou impozantní flotilu vesmírných korábů, se kterou budete prozkoumávat dosud neznámé kouty vesmíru a dobývat nejbližší planety i vzdálené slunečné soustavy. Jak bude dobývání probíhat, je na vás. Použít půjde brutální síla, stejně jako mazaná strategie, elegantní diplomacie, ekonomické páky či nejrůznější nově vyvinuté technologie.

Hra je vyvíjena na technologiích Iron Enginu a Forge Tool Suite, díky kterým vás prý čeká živoucí galaxie plná zajímavých mimozemšťanů, úžasných vesmírných plavidel a přímo kolosálních planet. O nadvládu tohoto herního světa spolu bude moci soupeřit až deset hráčů. Další podrobnosti vám o hře prozradí její oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články