RPG KULT: Heretic Kingdoms už brzy
zdroj: tisková zpráva

RPG KULT: Heretic Kingdoms už brzy

3. 9. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Původem slovenské vývojářské studio 3DPeople zahájilo provoz oficiálních stránek pro svou nadcházející akčně laděnou izometrickou fantasy RPG s názvem Kult: Heretic Kingdoms.

Při té příležitosti do naší galerie přibyl pořádný balík nových screenshotů, které vám tímto nabízíme ke shlédnutí. Podle našich informací je hra již téměř hotova, čeká se jen na schválení poslední verze u vydavatele, takže k žádnému dalšímu odložení by dojít nemělo a konečným platným termínem je prý skutečně září. Jen je škoda, že se Project 3 Interactive zatím nedohodli s žádným domácím distributorem ohledně vydání KULT v ČR, ale co není, může být...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Kult: Heretic Kingdoms je hlavní postavou žena. Jako členka inkvizice se má zasloužit o vyhlazení posledních zbytků náboženství ve světě. Konkrétně má za úkol spolu se svým učitelem Valkarinem najít a zničit jistý meč - tzv. Godslayer, který měl být použit při zničení posledního Boha a podle pověsti by mohl způsobit i jeho návrat. Jenže, když se jim konečně podaří najít místo, kde byl meč původně ukryt, zjišťují, že jim ho někdo vyfoukl přímo před nosem. Právě zde hra začíná.

Hra je rozdělená do sedmi lokací, které dohromady tvoří ona Kacířská království z podtitulu. Každá z těchto lokací zahrnuje několik různě velkých map (celkem jich je prý asi 60). Při jejich procházení narazíte na desítky zajímavých úkolů a poznáte spousty zajímavých postaviček. Zrovna tak vás ale čekají i souboje s množstvím různých nepřátel (od divoké zvěře po zombíky a jiná monstra). S holýma rukama do nich však nepůjdete, hra vám představí více než stovku různých zbraní. Čas od času se k vaší hrdince přidá i nějaký pomocník, kterého ovšem nebudete moci přímo ovládat. Více vám o této hře odhalí už v úvodu zmíněné oficiální stránky, případně náš tři roky starý rozhovor, i když od té doby se řada věcí pochopitelně změnila.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články