FPS Starship Troopers dokončena
zdroj: tisková zpráva

FPS Starship Troopers dokončena

28. 10. 2005 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Střílečka Starship Troopers je hotova.

Starship Troopers (FPS) zdroj: tisková zpráva Oznámila to společnost Empire Interactive, která se chystá toto dílo na motivy stejnojmenného sci-fi filmu (u nás známého jako Hvězdná pěchota) dostat ještě tento měsíc na pulty obchodů. Hra dorazí i k nám rovnou ve verzi s českými titulky a podle dnešního vyjádření distributora TopCD by se tak mělo stát nejpozději do Vánoc. Předobjednat si ji můžete za výhodných 299 Kč na Tiscali Gameshopu.

Hráči se budou muset ve hře Starship Troopers vypořádat s hmyzoidními monstry z vesmíru, jež se rozhodla nárokovat si lidmi osídlené planety. Jak by to mělo zhruba vypadat, jste si mohli vyzkoušet v hratelném demu, které vyšlo začátkem září. Protože množství nepřátel bude více než ohromné (v jeden moment se vám může na obrazovce objevit až 300 krvelačných brouků), budete mít k dispozici působivý arzenál zbraní.

Jak už bylo řečeno mnohokrát, tato hra je vyvinuta na motivy stejnojmenného filmu, jehož děj se v ní nejen promítne, ale i rozvine. Tvůrci vůbec slibují přímo filmovou akci, zajímavé a rozmanité interiéry i exteriéry a v neposlední řadě také exkluzivitku v podobě dabingu od Caspera van Diena, kterého můžete znát coby filmového Johnnyho Rica.

zdroj: PR, vlastní

korgull

Nejnovější články