Nová 3D RTS XIII Century: Sword & Honor
zdroj: tisková zpráva

Nová 3D RTS XIII Century: Sword & Honor

1. 9. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Název XIII Century: Sword & Honor patří nové 3D real-time strategii z produkce společnosti 1C Company, vyvíjené ukrajinským studiem OSW Games.

Jak správně tušíte, odehrávat se bude ve středověku, v dobách šlechetných rytířů, nelítostných kočovníků, chrabrých skutků a samozřejmě i válek. Hráč se stane vůdcem jednoho z řady hratelných evropských národů (Francouzi, Angličané, Němci, Rusové, Španělé, ad.) a zkusí poměřit svou ocel s ocelí svých sousedů i vzdálenějších protivníků, jako jsou Mongolové, Prusové, Skotové, aj. Celkem se má ve hře objevit 18 různých frakcí, z nichž deset je hratelných.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Připravují se pro vás tři kampaně. V každé z nich si budete moci vybrat některou ze stran a dobýt určité území. Bude docházet ke skutečně velkým bitkám, při nichž dokonale otestujete své vůdcovské, strategické i taktické schopnosti, stejně jako během hraní prubnete také své ekonomické, politické a v neposlední řadě diplomatické nadání. Krajina, jednotky i všechny objekty jsou plně ve 3D, omrknout je můžete v naší galerii. Engine, na kterém je hra postavena, jinak podporuje spoustu efektů, vč. střídání dne a noci, ročních období i počasí. Chybět by neměl multiplayer s možností hry přes LAN i Internet. Vydání XIII Century: Sword & Honor je naplánováno na třetí čtvrtletí příštího roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články