Na žraloky v Age of Mythology
zdroj: tisková zpráva

Na žraloky v Age of Mythology

19. 2. 2002 16:32 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pondělní podvečer se Vám pokusíme zpříjemnit také třemi novými screenshoty z připravované 3D RTS z dílny věhlasných Ensemble Studios, Age of Mythology.

Ta bude, jak se zdá, oproti svým předchůdkyním - Age of Kings a Age of Empires, zdokonalenější a pro hráče atraktivnější. Podíl na tom určitě má i doba, po kterou se tvůrci s tímto dílkem doslova mazlí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Výraznou změnu utrpěl například interface, který by měl být mnohem snáž ovladatelný, zejména pak pro hráče nové. Rozšířen byl také multiplayer. Veliký důraz bude kladen na kampaň pro single-playera. Bude zde vytvořen skutečný příběh se zápletkami, zajímavými hrdiny a také emocemi. Hráč se bude jako hrdina potýkat s nejrůznějšími hádankami a úkoly, které ho budou potkávat napříč Old World.

Age of Mythology bude obsahovat pouze jednu kampaň, ale zato budete mít možnost zahrát si se všemi rasami a kulturami ve hře se vyskytujícími. To znamená, že si zahrajete jak za Egypťany, Řeky, tak za Nory. Jak si můžete všimnout, všechny tyto národy mají bohatou mytologii, která je obzvlášť silnou stránkou této hry. Každý z národů bude specifický nejen svým božstvem (Egypťané - Ra, Osiris a Set; Řekové - Zeus, Poseidon a Hades; Norové - Odin, Thor a Loki), které když bude správně uctíváno, leckdy i pomůže, ale také jednotlivými jednotkami a stavbami. Národ, který si pro svou hru vyberete, určuje typ hrdiny, jakého budete moci vytvořit. Další změnou bude průběh hry třemi obdobími (namísto čtyř).
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články