Oblivion: Knights of the White Stallion datadisk?
zdroj: tisková zpráva

Oblivion: Knights of the White Stallion datadisk?

12. 9. 2006 9:09 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Zviditelnění spolehlivě zaručí nahození nějakého dosud neodhaleného produktu do nabídky, praví jedno ze základních pravidel provozovatelů internetových obchodů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Zhorší jim to sice přechodně vztahy s daným distributorem, ale toho si pak obvykle udobří nárůstem počtu předobjednávek, kterých bude tím více, čím více médií jim udělá reklamu. Tak jako webu GameStop.com, který zabodoval odtajněním datadisku pro Oblivion s názvem Knights of the White Stallion, u nějž uváděl cenu 20 dolarů a termín na konci listopadu. Jakmile si toho zahraniční kolegové všimli a kontaktovali Bethesdu s žádostí o komentář, hra náhle z shopu zmizela, čímž se de facto potvrdila její existence, ale asi chce počkat na tiskovku.

Nezodpovězenou otázkou tedy zatím zůstává, o co vlastně Rytíři Bílého hřebce toto veleúspěšné fantasy RPG obohatí. Jednou z variantou je, že by se mohlo jednat o kompilaci dosavadních sedmi nebo více mini-přídavků, které byly k dispozici jen digitální distribucí za jeden až tři dolary. Než pouhé brnění pro koně, pár dalších předmětů, lokací nebo bočních questů by samozřejmě fanoušci Oblivionu raději uvítali zásadnější novinky či rozšíření příběhu v plnohodnotném datadisku - třeba za stávající frakci Knights of the White Stallion, s plněním jejich úkolů či stoupáním v jejich hierarchii (thx majki)? Avšak "velké" přídavky se už tolik nenosí a proti svědčí i nedávné zvěsti z časopisu Electronic Gaming Monthly, naznačující cosi o přípravě příštího dílu ságy The Elder Scrolls už na léto 2007. Update - Bethesda přípravu datadisku oficiálně popřela.

zdroj: GameSpot

jd

Nejnovější články