TEST - NHL 2K7
zdroj: tisková zpráva

TEST - NHL 2K7

18. 9. 2006 20:20 | Dojmy z hraní | autor: Redakce Games.cz |

Na konzolích mají EA vážnou konkurenci v podobě hokeje NHL 2K7, jehož X360 demo jsme omrknuli.

Na rozdíl od PCčkářů si mohou majitelé konzolí vybrat, kterému ze dvou virtuálních hokejů dají přednost. Sérii NHL 0X z produkce EA Sports konkuruje 2K Sports se svojí NHL 2kX, a to víc než zdatně. Nedávné hratelné demo pro X360 představuje čtyři týmy (Anaheim, Bufallo, Edmonton a Carolinu), s nimiž lze odehrát jednu krátkou třetinu na některou z nižších obtížností bez možnosti cokoli ve hře nastavovat. Není to mnoho, zvláště když je hra právě díky obrovskému množství voleb značně modifikovatelná, ale i tak se dá z dema leccos vyčíst.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Předně je vidět, že půjde v základě o stejnou hru jako NHL 2k6 (recenze), kde se autoři zaměřili na její ladění a šperkování. Nová detailnější grafika, nové a plynulejší animace, hudební doprovod v průběhu hry (zajímavá a netradičně pojatá věc). Výborně zpracované je bruslení, které nejen že vypadá velice přirozeně, ale hlavně hráči nepoletují po ledě jak fretky, díky čemuž se dá dobře bránit i tím, že stínujete útočníka a dokážete si jej ohlídat. Napomáhá tomu další výborná vlastnost – bruslení pozpátku s pukem i bez něj, v obraně i při útoku.

Ve hře zůstává vše, s čím se před rokem první nextgen ročník pochlubil, tedy systém ikonového přihrávání, způsob jakým manuálně ovládáte brankáře i další prvky, představené loni nebo již dřív. Jelikož má NHL 2kX velmi solidní základ, je tento způsob vývoje hry asi tím nejlepším, co můžeme od tvůrců čekat. Do jaké míry se podařilo hru posunout blíž skutečnému hokeji se dozvíme již zanedlouho při testování plné verze, která v EU vyjde koncem října. Podle zpráv mají být bohaté i možnosti hry online.
zdroj: vlastní

mickey

Nejnovější články