Přiblížení nového Tony Hawk Project 8
zdroj: tisková zpráva

Přiblížení nového Tony Hawk Project 8

14. 9. 2006 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Posledních sedm let se každý rok mohli příznivci Tonyho Hawka těšit z nové skejťácké hry série, jejímž je patronem.

Tony Hawk's Project 8 zdroj: tisková zpráva Nabízí se říci, že ani letošek nebude výjimkou, ale on svým způsobem výjimečný bude. Vy už jistě víte, že společnosti Neversoft a Activision chystají už osmou hru v pořadí. Jmenovat se má Tony Hawk Project 8. A ta výjimečnost spočívá v tom, že půjde o první hru své série, která je vyvíjena pro PS3 a X360, konzole příští generace. Respektive, jak vyplynulo z rozhovoru na stránkách Firingsquad, právě intenzivně probíhá její dokončování.

Osmička bude v Tony Hawk Project 8 zastoupena v hojné míře. Jak už jsme řekli, jde o osmou hru série, osmička v názvu je více než zřejmá a navíc tu bude ještě příběh, podle nějž bude Tony Hawk hledat ve městě osm nejlepších skejťáků, kteří by se stali členy jeho nového týmu známého jako Project 8. Tvůrci prohlásili, že tento rok se soustředí na to, aby vytvořili mnohem "čistokrevnější" skejťáckou hru. Hráči nebudou muset sledovat žádnou předem načrtnutou linii, budou mít naprostou volnost v pohybu na mapě a které cíle zvolí, bude také čistě jen na nich. Něco podobného bylo i loni. tentokrát však místo velkých oblastí propojených koridory můžete očekávat jeden skutečně ohromný svět, ten největší, jaký jste kdo mohli v sérii vidět.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Co se týče jednotlivých triků, každý, co se ve hře vyskytne, byl nasnímán metodou "motion capture", proto budou působit tak neuvěřitelně realisticky (tak to aspoň vidí tvůrci). Zde se asi hodí zmínit i jeden z nových prvků, tzv. Nail TheTrick. Ten vám umožní mít plnou kontrolu nad prováděním různých kousků. Pomocí analogové páčky na ovladači budete mít pod kontrolou skejťákovy nohy na prkně. Pokud jde jinak o hratelné postavy, letos se můžete těšit na mnohem větší pestrost, a to třeba i ve výběru oblečení, vybavení i doplňcích. Mnozí z vás jsou jistě zvědaví i na multiplayer. V tomto ohledu se vývojáři zatím příliš konkrétně nevyjádřili. Prý tak ale učiní již brzy. Prozatím vám bude muset stačit slib, že chystají něco velkého. Se stažitelnými přídavky však v tuto chvíli nepočítají. Něco takového prý mají v úmyslu zařadit až v budoucích titulech.

zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články