Chystáte se lyžovat v zahraničí? Myslete na své zdraví i peněženku a pojistěte se

10. 3. 2010 – 14:39 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Chystáte se lyžovat v zahraničí? Myslete na své zdraví i peněženku a pojistěte se
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Zimní měsíce patří milovníkům lyžování, snowboardingu nebo jízdy na skibobech.

Bohužel i při těchto zimních radovánkách může dojít k úrazu. Bolestivý úraz je často dílem náhody, ale pokud se připravíte, nemusí to znamenat nečekané vydání z vaší peněženky. Tomu napomůže cestovní pojištění „Aktivity+“, které nabízí Slavia pojišťovna.

Pojistit se pro případ úrazu při zimních sportech v zahraničí můžete u Slavia pojišťovny. Vedle klasické nabídky cestovního pojištění na rekreační a turistické cesty nebo pracovní cesty je z portfolia pojišťovny možné využít pojištění i pro případ provozování sportu a dalších pohybových činností v rámci aktivního odpočinku. Typ cestovního pojištění s názvem „Aktivity+“ je určen také pro milovníky zimních sportovních „radovánek“, přičemž pokrývá rekreační lyžování, snowboarding a rekreační jízdu na skibobech na vyznačených a pro veřejnost otevřených sjezdovkách a trasách. „Zimní dovolená na horách nemusí pokaždé skončit šťastně, proto nabízíme klientům uzavření cenově dostupného cestovního pojištění s možností úrazového připojištění, pojištění odpovědnosti za škodu nebo pojištění zavazadel,“ shrnuje možnosti vybraného cestovního pojištění Jan Bárta, ředitel občanského pojištění ze Slavia pojišťovny.

V rámci cestovního pojištění typu „Aktivity +“ sportovci jistě uvítají i pokrytí jiných, více či méně adrenalinových, sportovních aktivit, jako jsou například bungee jumping, rafting, vysokohorská turistika, jachting, rekreační potápění, jízda na koni a další. Slavia pojišťovna nabízí nejvýhodnější cestovní pojištění v ceně již od 1 koruny za den.

Zdravotní zákroky v zahraničí se prodraží (příklady celkových nákladů)
Zákrok Odhad ceny za zákrok  - Německo, Rakousko, Itálie

Zlomenina ruky – ošetření 15 000,- Kč
Zlomenina nohy – ošetření 25 000,- Kč
Otřes mozku – ošetření 15 000,- Kč
Převoz vrtulníkem 180 000,- Kč
Výjezd horské služby 80 000,- Kč

Kompletní přehled nabízených produktů, všech poboček a zastoupení Slavia pojišťovny je k dispozici na webových stránkách www.slavia-pojistovna.cz
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články