CitiProfession Medical - balíček služeb pro soukromé lékaře, stomatology a veterináře

27. 3. 2012 – 21:13 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

CitiProfession Medical - balíček služeb pro soukromé lékaře, stomatology a veterináře
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Citibank Europe plc uvedla 1. března 2012 na trh nový balíček služeb CitiProfession Medical, který v sobě sdružuje profesní a privátní účet a je určen především pro soukromé lékaře, stomatology a veterináře.

Uvedením tohoto balíčku rozšiřuje Citibank nabídku služeb CitiProfession o další profesní skupinu. Citibank tak reaguje také na zvýšenou poptávku po produktech šitých na míru pro vybrané cílové skupiny klientů.

„V rámci balíčku CitiProfession Medical získají klienti vedení profesního účtu za měsíční poplatek 100 Kč a k tomu vedení exkluzivního privátního Citigold účtu zcela zdarma,“ popisuje nový balíček služeb Veronika Špaňárová, ředitelka retailového bankovnictví Citibank a doplňuje: „Klienti mohou v rámci balíčku také využívat služeb osobního bankéře, který jim pomůže při správě profesního účtu i privátních financí.“

Balíček služeb CitiProfession Medical plně respektuje individuální potřeby klientů Citibank a nabízí jim komfort a flexibilitu při správě jejich financí. Otevřením profesního účtu získají klienti vedle privátního účtu Citigold zejména službu privátního bankéře a možnost vytvoření návrhu investičního portfolia na míru klientovým potřebám. „Klienti v rámci balíčku dále získají celou řadu lifestylových benefitů a velké množství bankovních výhod. Mezi ty patří výhodné úročení běžného i spořicího účtu, nízké transakční poplatky, zdarma otevření a vedení dalších účtů v korunové měně či zdarma vydání a vedení mezinárodní debetní karty MasterCard CitiBusiness Banking,“ dodává Špaňárová.

V současnosti Citibank nabízí kromě nového balíčku služeb CitiProfession Medical také profesní a privátní účty pro advokáty, notáře a insolvenční správce.

Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články