Ubisoft chystá IL-2 Sturmovik: 1946
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft chystá IL-2 Sturmovik: 1946

11. 10. 2006 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Re-edice celé IL-2 série plus nové kampaně na téma, jak by asi probíhala válka, kdyby neskončila v roce 1945.

Tato zpráva jistě nadchne všechny milovníky série IL-2 Sturmovik od vývojářů 1C: Maddox Games. Společnost Ubisoft totiž ohlásila vývoj dalšího projektu z této řady. Jmenuje se IL-2 Sturmovik: 1946 a vyjít by měl v Evropě a Austrálii už příští měsíc, tedy v listopadu 2006. A co vám nabídne? Předně to budou nové kampaně, mise i letouny, ale dočkáte se také spousty různých nových funkcí a možností. Coby piloti bojových letadel si zalétáte a zabojujete s nepřáteli nad ruskou frontou, německem okupovanou Evropou, nad Dálným východem i Pacifikem. Vzhledem k tomu, že IL-2 Sturmovik: 1946 bude zahrnovat také veškerý předchozí obsah z této série, bude se v něm moci těšit z celkového počtu 300 letadel, z toho 229 bude létatelných.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Abychom byli konkrétnější, IL-2 Sturmovik: 1946 přinese 32 nových létatelných stíhačů a bombardérů, včetně dlouho očekávaných Il-10 Sturmovika, Mig-9 nebo Arado Ar-234 Blitz. K tomu se dočkáte rovněž 4 nových počítačem řízených letounů. Co se týče nových map, k dispozici bude jedna velká nová mapa regionu Kyjeva, Mandžuska, resp. jeho části, kde se nachází hranice SSSR, Číny a Japonskem okupované Koreje, pak tu bude také bonusová mapa Barmy (Myanmaru) a navíc ještě mapa Khalkin Gol (Nomonhan) pro online multiplayer. Devět nových kampaní má čítat skoro 200 misí a zalétáte si v nich pod vlajkami Německa, Sovětů a Japonska.

Tři z těchto devíti kampaní vás vnesou do alternativní historie, zaměřujíc se na hypotetické bitvy mezi Sovětským svazem a Německem v roce 1946. Obě síly budou mít přístup k moderním strojům. Pokud jde o výše naznačené novinky, těšit se můžete na nové pozemní cíle, mezi nimiž budou tentokrát i příkopy a bunkry. Součástí hry jinak má být i tisícovka schémat nátěrů a jako bonus budou přibaleny různá videa, rozhovory, screenshoty nových věcí v IL-2 Sturmovik: 1946, stejně jako exklusivní obrázky a filmečky z nadcházejícího Storm of War Battle of Britain, detailní Průvodce letadly se 450 stránkami informací o každém jediném stroji, do kterého se v tomto simulátoru budete moci posadit.

korgull

Nejnovější články