Test Drive Unlimited (X360) čekejte v létě
zdroj: tisková zpráva

Test Drive Unlimited (X360) čekejte v létě

31. 1. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivce závodních her, kteří už vlastní, anebo se chystají pořídit si konzoli Xbox 360, dnes zveme do naší galerie k titulu Test Drive Unlimited.

Společnost Atari dnes totiž vypustila sadu pěti nových screenshotů, aby vám tento MOOR titul trochu připomněla. Ptáte se, co to znamená ono MOOR? To je zkratka pro "Masively Open Online Racing". Test Drive Unlimited totiž umožní tisícům hráčů současně se sejít online v jednom jediném virtuálním světě. To samozřejmě neznamená, že všichni najednou budou spolu závodit. Jednotlivé závody mají být navrženy pro 16 hráčů. Hra dá prostě jejím příznivcům možnost navzájem se v takovém množství setkávat v krásném prostředí Havaje (zrekonstruované podle satelitních snímků), na 1000 mílích silnic se potkávat, vytvářet kluby, chatovat, sbírat součástky a obchodovat s nimi, a třeba i organizovat různé klubové soutěže či turnaje, apod.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Test Drive Unlimited si budete mít možnost vyzkoušet vozy těch nejznámějších značek. Celkem zde bude k vidění 125 licencovaných aut, včetně těch od Lamborghini, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby a Jaguar. Všechna slibují velmi realistické provedení. Dočkáte se i nejmenších detailů v interiéru, dokonce plně funkčního rádia, elektrických oken, klaksonu, stěračů a jiných součástek. Svůj vůz si také budete moci různě upravit podle nabídky v katalogu výrobce. Tedy za předpokladu, že na to budete mít dost kreditů, které se získávají v závodech. Součástí hry bude zároveň i vytváření postaviček (jejich oblékaní), pořizování domů a garáží, balení holek, napomáhání únoscům letadel, honba za zloději aut, útěky před psychopaty, stejně jako možnost utváření vlastního uspořádání závodů kombinováním více než 50 herních pravidel a nastavení. Vývojáři také plánují pravidelné měsíční přídavky aut, dílů, oblečků a kdečeho dalšího. Vydání titulu je naplánováno na léto. Na oficiálních stránkách jsou mimojiné k dispozici dva trailery.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články