Galactic Civilization 2: Dark Avatar
zdroj: tisková zpráva

Galactic Civilization 2: Dark Avatar

25. 7. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po měsíci, kdy byl prvně představen, vám dnes můžeme opět nabídnout sadu nových ukázek z připravovaného datadisku pro oblíbenou vesmírnou strategii Galactic Civilizations II, který nese podtitul Dark Avatar.

Pokud jste naši červnovou zprávu četli, pak víte, že tento addon nejen hru obohatí o spoustu nového obsahu, ale také o mnohá vylepšení po stránce hratelnosti a co do grafiky. Těšit se tedy můžete jak na nové protivníky, jednotky a kampaň, tak i na pásy asteroidů, které mají představovat úrodná pole pro těžbu různých surovin, nové planety, jejichž kolonizace si vyžádá speciálních technologií, možnost využití špiónů pro sabotáž a destabilizaci nepřítele, celkově zdokonalený engine AI a mnoho dalšího.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Úplně první Galactic Civilizations získala v naší recenzi krásných 83 %. Druhou, Dread Lords, jsme zatím nerecenzovali, ale pokud ji ještě nemáte a toužíte po ní, můžete si ji zakoupit na TISCALI Gameshopu. Galactic Civilizations II: Dark Avatar by měl být k dispozici letos na podzim (prý před Vánocemi), a to za necelých 30 dolarů, z marketingových důvodů výhradně online, přes TotalGaming.net.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články