Urban Chaos: Riot Response oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Urban Chaos: Riot Response oficiálně

7. 2. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud o hře Urban Chaos: Riot Response slyšíte poprvé, vězte, že nejde o žádnou novinku, přestože až v těchto dnech došlo k jejímu oficiálnímu oznámení.

Poprvé jste se o tomto projektu z dílny vývojářského týmu Rocksteady Studios mohli dočíst loni v září nebo říjnu, když společnost Eidos odhalila svou finanční zprávu. Tehdy však byl označován jako Zero Tolerance: City Under Fire, což mu dlouho nevydrželo, neboť v listopadu pak došlo k jeho přejmenování na Urban Chaos: Riot Response. Důvodem bylo, že názvem Zero Tolerance se už pyšní jakási jiná hra z roku 1994 od studia Technopop.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Urban Chaos: Rior Response má vyjít v příštím čtvrtletí ve verzích pro PS2, Xbox a také na opětovně potvrzené PC. Žánrově jde o first-person střílečku. Její děj vás zavede do fiktivní metropole potýkající se v problémem pouličních válek. Ovšem, narozdíl od těch her, které jsme zmiňovali v minulých dnech a týdnech, tato vás postaví do role Nicka Masona - člena elitní jednotky T-Zero zaměřené na boj proti pouličním gangům a terorismu. Speciálně vytrénováni pro boj v obydlených oblastech a ozbrojeni unikátními zbraněmi a moderní technikou se budete s pohotovostními oddíly (policie, hasiči. záchranka) v zádech pouštět do boje s hrozbami bombových útoků či únosů.

Podle redaktorů magazínu CVG se Urban Chaos: Riot Response jeví být hrou zábavnou a solidně akční, i když docelalineární. Kdo by čekal nějaký taktický simulátor, asi bude zklamán, ale pokud máte rádi hry, které vás za dobře mířenou střelu a podobné zdary odmění nějakým bonusem, pak míříte správným směrem. Fyzikální engine Havok a rag-doll efekt přidává hernímu světu na realismu, výzbroj na zajímavosti. Zvlášť takový "Riot Shield", což je dosti specifická forma mobilního obranného štítu. Ten prý bude v Urban Chaos dokonce klíčovým.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články