Stop teroru ve WOFOR: War on Terror
zdroj: tisková zpráva

Stop teroru ve WOFOR: War on Terror

15. 11. 2005 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Někdy v březnu příštího roku chystají vydat společnosti Monte Cristo a Deep Silver novou 3D real-time strategickou hru s názvem WOFOR: War on Terror.

Jak už sám název napovídá, tématem zde bude boj proti terorismu, jakožto světovému nepříteli číslo jedna. Vývojem titulu se zabývá studio Digital Reality a jak mu to jde, můžete zkontrolovat díky balíku nových ukázek, které vám tímto předkládáme v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj War on Terror je zasazen do velmi blízké budoucnosti. Těšit se můžete na tři kampaně, v jejichž rámci vás čeká 26 misí. Počet kampaní se odvíjí od počtu frakcí, za které si budete moci ve hře zahrát. Mise se budou odehrávat v různých prostředích, včetně měst, džunglí, ledových pustin i pouští. K dispozici vám bude 60 různých a velmi detailně propracovaných jednotek, které budou postupně sbírat zkušenosti z boje. Před každou misí (podle jejího typu) sami určíte, které půjdou s vámi. Kvality jednotek jsou dány jejich schopnostmi. Každá z nich bude obdařena třemi aktivními a třemi pasivními. Celkem jich ve hře najdete přes 70. Když půjde v bitvě do tuhého, budete mít možnost povolat posily. War on Terror jinak bude obdařena také multiplayerem s 20 mapami a 6 různými módy až pro 8 hráčů. Pro velké nadšence zde bude také editor.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články