Jak hodnotí Quake IV v prvních recenzích?
zdroj: tisková zpráva

Jak hodnotí Quake IV v prvních recenzích?

10. 10. 2005 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Americký PC Gamer má pověst prestižního a světově nejprodávanějšího časopisu, díky čemuž mu jde každá firma z herní branže na ruku, a tak pro něj není žádný problém obstarat si review-verze třeba v 1-2 měsíčním předstihu před oficiálním termínem vydání.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Minule měl takhle F.E.A.R., kterému udělil 92%, a nyní si jeho redaktoři předčasně sehnali jinou vyhlíženou first-person střílečku Quake IV. Tomu však dali "jen" 70%, což je na takovou exkluzivní recenzi překvapivě málo. Svůj verdikt PC Gamer zdůvodnil neinspirativní hratelností, zastaralým designem úrovní (na 21. století, příliš "old-school"), nevyužitím příběhové zápletky se Stroggy a absencí botů v multiplayeru. Za klady naopak označil spoustu akce, vizuální zpracování a předělávku mapy Q3DM17 z minulého dílu.

Další zhodnocení Quake IV přinesl méně důvěryhodný plátek GameInformer, od kterého podle GameRankings obdržel 87,5%. Kolik tento, již dokončený titul dostane od nás, se dozvíte ve Frixově recenzi někdy koncem října, nicméně už teď můžete navštívit novou oficiální stránku, kde mj. nechybí minimální HW nároky: 2 GHz procesor, 512 MB RAM, 3 GB místa, 64 MB DX9.0c kompatibilní grafická karta (alespoň GeForce 3/4 Ti nebo Radeon 9700/9800). Na GameShopu je jinak možnost předobjednat si speciální DVD edici za 2299 Kč, která navíc přinese plnou hru Quake II s oběma datadisky (The Reckoning a Ground Zero), video o vývoji, rozhovory s id Software či Raven Software a skicy / artworky.

zdroj: Sector

jd

Nejnovější články