MMORPG Pirates of the Burning Sea
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Pirates of the Burning Sea

4. 11. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už to budou čtyři roky, co víme o vývoji pirátské masivně multiplayerové RPG s názvem Pirates of the Burning Sea a jak to vypadá, ještě to nějaký ten čásek potrvá, než budou moci vývojáři z Flying Labs prohlásit, že jsou s prací hotovi.

V oficiálních diskusních fórech odkazovaných ze stránek projektu se objevila informace, že se spuštění hry nepřepokládá dříve než v létě příštího roku. V současnosti probíhá uzavřená beta, z níž pochází i osm nových obrázků, které jsme dnes přidali do naší galerie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

S Pirates of the Burning Sea se podíváte do oblasti Karibiku začátku 18. století. Ač by se z názvu mohlo zdát, že si zde zahrajete na piráty, ve skutečnosti se v této hře budete moci stát buď námořním kapitánem, bojujícím s nepřátelskými loďstvy, anebo dobrodruhem, jehož obživa spočívá v podvratné činnosti. Piráti tu sice budou také, ale jen jako protivníci. V každém případě budete mít k dispozici vlastní loď a když vaše obchody půjdou dobře, tak dokonce několik lodí. Více informací a možnost zaregistrovat se do betatestu vám poskytnout oficiální stránky.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články