Prince of Persia 2: Warrior Within
zdroj: tisková zpráva

Prince of Persia 2: Warrior Within

24. 9. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Před časem jste se na našich stránkách mohli dočíst, že se další 3D pokračování legendy o perském princi, pracovně označované za Prince of Persia 2, dočkalo svého oficiálního názvu, a to Prince of Persia Warrior Within.

My vám dnes z této hry můžeme nabídnout sadu nových ukázek, z nichž přímo čiší snaha vývojářů o dramatičtější až hororovější nádech jejich díla. Hlavní hrdina bude tentokrát silnější než kdy jindy, bude ovládat nové techniky boje, ale také bude čelit mnohem hrůznějším nepřátelům.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Při boji bude princ moci využívat výhody prostředí, kde ke střetu dojde, tedy různé žebříky, sloupy, stěny, lana, aj. Stejně tam bude schopen nepřítele odzbrojit a jeho zbraň pak buď odhodit mimo dosah, anebo použít proti jejímu původnímu majiteli. Hra má prostě skýtat desítky různých možností, jak se vypořádat se soupeři. Kromě toho, že bude hrdina ovládat spoustu nových a unikátních chvatů a útočných manévrů, budete moci vytvářet i vlastní kombinace. Ale aby to nevypadalo, že zde půjde pouze o akci, Prince of Persia Warrior Within je stále také adventurou, takže nebudou chybět ani pasáže s řešením různých hádanek atd.

Ale zpět k akci, která - jak se zdá - stejně bude převažovat. Co se týče zbraní, princovi se dostanou do rukou čtyři základní typy. Každý typ skýtá jiné možnosti. Ti nejzkušenější hráči budou moci ve hře objevit ještě další, bonusové zbraně. A nepřátelé? Ti mají být velmi rozmanití, co do vzhledu, schopností i chování. Hráč bude muset pečlivě zvažovat strategii, jak si s každým z nich poradit. Mimochodem, něco z toho výše zmíněného můžete zachytit také v novém, dvou a půl minutovém traileru.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články