Oznámení akčního RPG Legend: Hand of God
zdroj: tisková zpráva

Oznámení akčního RPG Legend: Hand of God

24. 7. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Po týdenním navnaďování a postupném odkrývání obrázku konečně německý časopis PCGames odhalil akční RPG Legend: Hand of God, které marketingově přirovnává k Titan Questu a Sacred 2.

Zasazením do fantasy prostředí a tradiční pouti legendárního hrdiny jménem Targon, který pomůže utlačovaným ve snaze vymýtit všechno zlo v říši, k nim má blízko, nicméně to by dnes k úspěchu zdaleka nestačilo. Proto hamburské studio Master Creating, podepsané pod loňským sci-fi Restricted Area, vábí především na tzv. filmový bojový systém (Cinematic Combat System), který má přinést svěží vítr i zábavu do bitev. Styl boje s nepřáteli se totiž bude realisticky odvíjet od jejich výšky, takže potkáte-li obra, můžete mu skočit na záda a otamtud ho dodělat. Ovládání přitom zůstane intuitivní, jak jste z jiných hack&slash řežeb zvyklí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

O navržení monster, včetně těch zobrazených na prvních čtyřech screenshotech, se postará hollywoodský výtvarník Paul Campion, který stvořil třeba Balroga ve filmovém Pánu Prstenů. Přední americká spisovatelka Susan O'Connor zase napíše příběh, což učinila mj. i pro Gears of War. Hra poběží na novém 3D enginu, jehož vývoj zabral autorům uplynulý rok. Dungeony budou náhodně generované jako v Diablu, což zajistí znovuhratelnost, zatímco okolní, detailně zpracovaný svět má být vybudován ručně. Pomineme-li zmínky o dynamických rozhovorech a působivých postavách, které se vám vryjí do srdce, je to vše, co se o Legend: Hand of God zatím ví. Vydání německé verze je naplánováno na 2. kvartál 2007 pod taktovkou distributora dtp/Anaconda.
zdroj: PCgames

jd

Nejnovější články